Porträtt

Började måla porträtt kring 2003 och före det hade jag i stort sett aldrig målat människor, bara djur, så det var som att börja från noll. Först målade jag mest kompisar och kändisar bara för att öva, men numer tar jag beställningar också. Alla porträtt är målade från scratch i Photoshop.

Dessa porträtt är inte till salu eller för tryck eller annan användning. Några av dem är beställningsjobb och de andra som tex de av kändisar är bara för övnings skull. För kändisbilderna har jag använt fotoreferenser att titta på och rättigheterna för originalfotona hör till respektive fotograf.

Theese portraits are not for sale or print or an other use. Some of them are comissions and the other like the celebrity ones are just done for practice. For the celebrites I have used photo references and the rights to those photos belongs to the photographer.

4 Responses to “Porträtt”

  1. Linda skriver:

    Allt jag kan säga är wow! Herregud, hur lång tid tar det ungefär att göra en bild som dessa i photoshop?

    Lycka till i framtiden!

    Sv: Tackar. Det kan ta allt från en dag, till en vecka eller en månad, beroende hur stor eller hur detaljerad bild jag gör.

  2. Filippa Einsbohr skriver:

    Helt otroliga!! Ser ut som dem som hamnar på förstasidan på deviantart!Tycker särskillt mkt om den på sailor moon,kul o se en anime figur bli verklig ^_^

Kommentera